Výber z najnovších nehnuteľností

Máme k dispozícii všetky databázy s nehnuteľnosťami na predaj a z nich pre Vás vyberáme tie najlepšie ponuky, ktoré tu môžete nájsť preložené do slovenského jazyka.

Pobrežie Španielska ponúka nie len nádherné a výhodné nehnuteľnosti, ale aj relax a zábavu po celý rok

Novostavby / vo výstavbe

Vyberajte len z nehnuteľností, ktoré sú ešte stále vo výstavbe a ponúkané za zvýhodnené ceny, alebo z nehnuteľností, ktorých výstavba bola len nedávno ukončená.

Nehnuteľnosti pri pláži

Vyberajte len z nehnuteľností, ktoré sú situované v pešej vzdialenosti od pláže.

Šetrite čas a vyberajte len z nehnuteľností podľa vašej predstavy

Využite naše bohaté dlhoročné skúsenosti, znalosti realitného trhu, ako aj jednotlivých lokalít. Máme prístup k všetkým verejným aj neverejným ponukám nehnuteľností na predaj v Španielsku, či už ide o novostavby alebo už existujúce nehnuteľnosti. Napíšte nám svoje požiadavky a vyberajte len z nehnuteľností podľa vašej predstavy. Neplatíte nám províziu!


Prečo práve Španielsko?
Výber z len niekoľkých hlavných dôvodov prečo je práve táto časť pobrežia Španielska ideálna pre vašu vysnívanú nehnuteľnosť pri mori a golfe.
Nehnuteľnosť vo výstavbe?
Aké sú výhody a pokrytie a zabezpečenie možných rizík vyplývajúcich z nadobudnutia úplne novej nehnuteľnosti v rámci výstavby v Španielsku.
Financovanie nehnuteľnosti
Kto a za akých podmienok má možnosť získať hypotekárne financovanie od banky v Španielsku na kúpu vysnívanej nehnuteľnosti pri mori alebo golfe.

Blog

Zaujímavé články a informácie o všeobecne Španielsku a možnostiach nadobudnutia nehnuteľnosti v Španielsku.

Compare listings

Compare
Translate »
Zahájiť chat
1
Dobrý deň,
máte záujem o kúpu nehnuteľnosti v Španielsku, alebo nejakú otázku, alebo požiadavku v spojitosti s nehnuteľnosťami v Španielsku, neváhajte a pýtajte sa.